2015 ~ Yabancı Diziler

Find us on facebook

  • RSS
  • Delicious
  • Digg
  • Facebook
  • Twitter

KAPIŞMA SHOW TV 1. BÖLÜM İZLE

Kapışma 1. Bölüm İzle




Show Tv'de yayınlanan yeni yarışma programı Kapışma'nın ilk bölümü yayınlandı. Kapışma 1. Bölümü , 2. bölüm, 3. bölüm , 4. bölüm , son bölüm ve yeni bölümleri " Kapışma " linkinden izleyebilirsiniz. Kapışma Show Tv 1. bölüm İzle başlıklı bu sayfamızdan 1. bölümü takılmadan ,tek parça , 1080p,720p HD kalitelerde izleyebilirsiniz.

Kapışma 1. Bölüm Full Hd Tek Parça Takılmadan İzle



POYRAZ KARAYEL 23. BÖLÜM 10 HAZİRAN İZLE

Poyraz Karayel 23. Bölüm 10 Haziran İzle

poyraz-karayel-kanal-d


Kanal D ekranlarında yayınlanan her çarşamba günleri yayınlanan dizi oyuncuları ve senaryosuyla gündem haline gelen Poyraz Karayel dizisinin 23. Bölümü 10 Haziran günü yayınlandı. Poyraz Karayel 23. Bölüm 10 Haziran İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan takılmadan tek parça izleyebilirsiniz diziyi. Ayrıca Poyraz Karayel yeni sezonda da yayınlanacak dizileri " Poyraz Karayel İzle " linkinden izleyebilirsiniz. Poyraz Karayel 23. Bölüm Tek Parça İzle, Poyraz Karayel son bölüm izle,poyraz karayel sezon finali izle

MİLAT 11. BÖLÜM 19 HAZİRAN İZLE

Milat 11. Bölüm 19 Haziran İzle



Trt ekranlarında yayınlanan ve izleyenlerin büyük beğenisini kazanan Milat dizisi dizi oyuncularının performansları ve senaryosu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Milat Dizisi 11. Bölüm 19 Haziran İzle başlıklı bu sayfamızdan Milat dizisinin 11. bölümünü izleyebilirsiniz. Ayrıca Milat 12. Bölüm , Milat 13. Bölüm , Milat 14. Bölüm gibi diğer bölümleri " Milat İzle " linkine tıklayarak takılmadan, tek parça , full hd, 720 p ve 1080 p kalitelerde izleme imkanlarına sahipsiniz. Milat 11. Bölüm 19 Haziran Tek Parça Full Hd 480p İzle


GÜNEŞİN KIZLARI 2. BÖLÜM İZLE

Güneşin Kızları 2. Bölüm İzle

gunesin-kizlari


Kanal D ekranlarında haziran ayından itibaren yayınlanmaya başlayan yaz dizileri arasında tanıdık ve yeni dizi oyuncuları ile dikkat çeken iddialı dizilerden biri de Güneşin Kızları 2. bölüm yayınlandı. Güneşin Kızları 2. Bölüm İzle başlıklı bu sayfadan 2. bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca Güneşin Kızları 3. Bölüm , 4. Bölüm ve diğer bölümleri " Güneşin Kızları İzle " linkine tıklayarak ulaşabilir ve izleyebilirsiniz.
Güneşin Kızları 2. Bölüm Tek Parça Full Hd İzle

FABRİKA KIZI 2. BÖLÜM İZLE

Fabrika Kızı 2. Bölüm İzle


fabrika-kizi


Show tv ekranlarında bu yaz başlayan ve reytingleri olağanüstü zorlayan Fabrika Kızı adlı dizinin 2. bölümü yine bomba gibi başladı. Fabrika Kızı 2. Bölüm İzle başlıklı bu sayfamızdan fabrika kızı 2. bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca Fabrika Kızı 3. Bölüm , 4. Bölüm ve diğer bölümleri de " Fabrika Kızı İzle " linkinden izleyebilirsiniz.

Fabrika Kızı 2. Bölüm Full Hd Tek Parça İzle

ADI MUTLULUK 2. BÖLÜM İZLE

Adı Mutluluk 2. Bölüm İzle



Fox Tv ekranlarında yaz dizisi kategorisinde başlayan bu yepyeni dizinin etkisi hala sürüyor. Adı Mutluluk 2. Bölüm İzle başlıklı bu sayfamızdan 2. bölümü izleyebilirsiniz. Adı Mutluluk 3. Bölüm yayınlandığında 4. Bölüm ve diğer bölümleri Adı Mutluluk İzle linkine tıklayarak geçebilir ve izleyebilirsiniz. Adı Mutluluk dizisinin oyuncuları ve dizi senaryosu ile izleyicileri kendine bağladı.
Adı Mutluluk 2. Bölüm Tek Parça Full Hd İzle


AŞK YENİDEN 17. BÖLÜM 2 HAZİRAN İZLE

Aşk Yeniden 17. Bölüm 2 Haziran İzle


ask-yeniden

Fox Tv ekranlarında salı günleri saat 20.00'da yayınlanan , senaryosu ve oyuncuların oyunculuğu ile dikkatleri üzerine çeken Aşk Yeniden dizisinin bu hafta 17. bölümü yayınlandı. Yayınlandığı salı günleri yoğun ilgi toplayan Aşk Yeniden dizisinde bu haftada şaşırtıcı ve merakta bırakan sahneler yayınlandı. Her izlendiğinde bir sonraki bölümde neler olacak duygusunu bırakması bir dizinin, o dizinin kalitesinden ileri gelir.İşte Aşk Yeniden dizisi tam da öyle bir şey. Aşk Yeniden 17. Bölüm 2 Haziran İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan Aşk Yeniden dizisinin 17. bölümünü takılmadan full hd, tek parça , 720p ve 1080p seçeneklerinde kaliteli bir şekilde izleyebilirsiniz.

Aşk Yeniden 17. Bölüm 2 Haziran Tek Parça İzle


DİRİLİŞ ERTUĞRUL 25. BÖLÜM 10 HAZİRAN İZLE

Diriliş Ertuğrul 25. Bölüm 10 Haziran İzle


TRT ekranlarında her çarşamba yayınlanan ve yayınlandığı günden beri tv reytinglerini alt üst eden Osmanlı Devletinin kurucusu Osman Bey'in babası Ertuğrul Bey'in hayatını ve o dönemlerdeki olayları konu alan Türk dizi sektörünün en bütçeli yapımı olan Diriliş Ertuğrul dizisinin 25. bölümü yayınlandı. 10 haziran tarihli 25. bölümde yine izleyenleri hayretler içerisinde bırakan olaylar yaşandı. Diriliş Ertuğrul 25. Bölüm 10 Haziran İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 25. bölümü takılmadan tek parça izleyebilme imkanına sahipsiniz. 

Diriliş Ertuğrul 25. Bölüm 10 Haziran Tek Parça Full Hd İzle

MİLAT 10. BÖLÜM 12 HAZİRAN İZLE

Milat 10. Bölüm 12 Haziran İzle


TRT Tv'de her cuma yayınlanan gerek oyuncu kadrosu gerek senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Milat Dizisinin bu hafta 10. Bölümü yayınlandı. Milat dizisi 10. bölümde de heyecan dolu anlara tanıklık etti izleyiciler. Milat 10. Bölüm 12 Haziran İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 10. bölümü izleme imkanına sahipsiniz. Milat 10. bölüm 12 haziran tarihinde yayınlandı. Ve bu bölümü kaçıranlar için sitemizde yayınladık.
İşte Milat 10. Bölüm 12 Haziran Tek Parça Full Hd İzle


MİLAT 9. BÖLÜM 5 HAZİRAN İZLE

Milat 9. Bölüm 5 Haziran İzle


TRT ekranlarında yayınlanan MİT kadrosu ve bu ülkeyi seven bir avuç gencin ülke düşmanları derin yapılanmalarla ve onların kurduğu tuzak ve oyunlarla karşılaşan bu ekibin akıllara ziyan kapışmaları ekranlara getiren MİLAT dizisinin 9. bölümü yayınlandı. Bu bölümde de ufukları zorlayan hadiseler yaşandı. Milat 9. Bölüm 5 Haziran İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan Milat dizisinin 9. bölümünü tek parça, takılmadan 720p ve 1080p full hd kalitede izleyebilirsiniz.
İşte Milat 9. Bölüm 5 Haziran Tek Parça Full Hd İzle 

MİLAT 29 MAYIS 8. BÖLÜM İZLE

Milat 29 Mayıs 8. Bölüm İzle


Trt ekranlarının fenomeni haline gelen Milat dizisinin başrolünde Ufuk Bayraktar bulunuyor. Hamza karakteri derin yapılanmaların kökünü kazımaya çıkıyor. Mit teşkilatını ve onun karşısında derin ve ülkeye zararlı çeteleşmelerin önünde dağ gibi duruyor. Milat 29 Mayıs 8. Bölüm İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 9. bölümü takılmadan tek parça izleyebilir, yorumlarınızı alttan belirtebilirsiniz.
İşte Milat 29 Mayıs 9. Bölüm tek Parça Full Hd İzle 

KAPIŞMA SHOW TV BAŞVURU

Kapışma  Show Tv Başvuru

kapisma-show-tv-basvuru



Show Tv ekranlarında yayınlanan ve ses yarışması Kapışma aynı zamanda izleyenleri eğlendirmeyi amaçlıyor. Son teknoloji efekt programları da kullanılan Show Tv'nin yeni yarışması Kapışma ekrana geldi. Yayınlandığı ilk günden itibaren yoğun ilgi gören " Kapışma " yarışmasına alttan başvuru yapabilirsiniz. Kapışma yarışmasının 1. Bölümünü de alttan izleyebilirsiniz. Kapışma yarışması izleyenleri ekranlara kilitleyecek gibi duruyor. Böyle büyük bir çalışmanın tam da yaz ayına gelmesi de öğrencilerin daha çok ilgisini görecek gibi. 
Yarışma başvurusu için  tıklayın.

Kapışma Yarışması Başvuru 

Kapışma Yarışması Fragman İzle




FABRİKA KIZI 1. BÖLÜM İZLE

Fabrika Kızı 1. bölüm İzle

fabrika-kizi-show-tv


Show TV’nin yaz sezonundaki gözde dizilerinden birisi de “Fabrika Kızı”. Başrollerinde İsmail Demirci, Fulya Zenginer, Fırat Albayram , Aydan Burhan, Özge Korkmaz, Fatih Altın, Begüm Yılmaz, Sedat Bilenler, Alayça Öztürk, Burak Satıbol ve Tuğçe Karaoğlan’ın oynadıkları dizinin yapımını Organize Filmler, yapımcılığını Sercan Çiçekoğlu- Engin Acuner üstleniyor. Yönetmenliğini Hakan Arslan’ın yaptığı, senaryosunu da Gökhan Horzum’un yazdığı “Fabrika Kızı”, Haziran’da ekrana gelecek. Dizinin konusu ise şöyle; Otuzlu yaşlarının başında olan Aylin, nişanlısı ile birlikte İzmir’de yaşamaktadır. Hep el üstünde tutularak büyütülmüş, başarılı ve hırslı bir kadın olan Aylin’in hayatı bir gecede değişmiştir. Terfi edilmeyi beklerken işinden olan, gelinlik hayalleri kurarken terk edilen genç kadın, kendini bir anda yapayalnız ve beş parasız bulur. Tam her şey bitti dediği anda bir telefonla Aylin’in hayatı yeniden başka bir yöne doğru gider. Yıllardır görmediği babasından miras kalan İstanbul’daki fabrika, genç kadının hayatını düzene sokması için bir umuttur. Bu mirasla arasındaki tek engel ise Ferhat olacaktır. Fabrika Kızı yakında Show TV'de başlıyor!

Fabrika Kızı 1. Bölüm İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 1. bölümü takılmadan, tek parça 1080p kalitede izleme imkanına sahipsiniz. Show Tv'de yayınlanan gerek dizi oyuncuları gerekse senaryosu ile dikkat çeken reyting avcısı Fabrika Kızı dizisinin diğer bölümlerini de sitemizde bulabilirsiniz.

Fabrika Kızı 1. Bölüm Tek Parça Fragman İzle


NE MÜNASEBET 1. BÖLÜM İZLE

Ne Münasebet 1. bölüm İzle

ne-munasebet-show-tv


Show Tv'de yayınlanan ve başrollerini meşhur dizi oyuncuları Sarp Levendoğlu ve Pelin Akil’in üstlendiği dizinin konusu; Birbirlerine yabancı ve birbirinden farklı iki insanın, zorunlu iş arkadaşı olmaları neticesinde başlayan ayakta kalabilme mücadelelerini ve tabii ki nihayetinde birbirlerine aşık olmalarını, komedi ve aksiyonla harmanlayarak ekrana getirecek. Biraz daha dizinin detaylarını verecek olursak ,   Demir (Sarp Levendoğlu), kendine çok güvenli, zeki ve eğlenceli bir zengin çocuğudur. Bununla birlikte özellikle kadınlarla sağlıklı ilişkiler kuramayan, onları anlamaya çalışmayan, burnu havada, sorumluluk nedir pek bilmeyen, gününü gün etmeye çalışan karakterdir. Hukuk fakültesini babasının zoruyla bitirmiştir. Tabiatla iç içe bir hayat sürmekte, seyahatler yapıp doğa belgeselleri çekmektedir. Nil (Pelin Akil) ise, adaletin ve gerçeklerin peşinden koşan, idealist,inançlı bir avukattır. Bununla birlikte kendine güven sorunları vardır ve kadın olarak kendini pek beğenmez. Kötü talih, bu iki zıt karakterin yollarını birleştirir ve her şey de bu anda başlar. Yapımcılığını ARC Film/ Fatih Enes Ömeroğlu, yönetmenliğini Çağrı Bayrak’ın üstlendiği dizinin senaryonusu Hakan Haksun, Barış Başar ve Fatih Enes Ömeroğlu kaleme alıyor. Yaz döneminin en iddialı ve tv reytinglerini zorlayacağı garanti gibi görünen yapımlarından Ne Münasebet’in oyuncu kadrosunda; Sarp Levendoğlu (Demir), Pelin Akil (Nil), İnan Ulaş Torun (Necmi), Bengi İdil Uras (Çisil), Cihat Tamer (Hakkı), Ayşe Kökçü (Muazzez), Hakan Altıner (Salim), Ayşen Sezerel (Figen), Mert Yavuzcan (Berkant), Pınar Şenol (Fadime), Gizem Güven (Ayça) ve Bahar Akça (Ahu) rol alıyor.

Ne Münasebet 1. Bölüm İzle başlıklı bu sayfamızdan 1. bölümü takılmadan,tek parça, 720p , 1080p kalitede izleme imkanına sahipsiniz. Ayrıca Ne Münasebet dizisinin diğer bölümlerini yayınlanır yayınlanmaz sitemizde bulabileceksiniz.

Ne Münasebet 1. Bölüm Tek Parça Fragmanı İzle


ADI MUTLULUK 1. BÖLÜM İZLE

Adı Mutluluk 1. Bölüm İzle


adi-mutluluk-fox-tv

Fox Tv ekranlarında Haziran ayında yaz dizileri kategorisinde ekrana gelen, gerek dizi oyuncuları gerekse senaryosu ile dikkat çeken yepyeni ve taptaze dizi " Adı Mutluluk " izleyiciler ile buluştu. Fox Tv'nin yeni dizisi Adı Mutluluk kendini genç hisseden herkese hitap ediyor. Senaryosundaki aşk hikayeleri ile de izleyenleri ekranlara kilitleyecek gibi. Adı Mutluluk 1. Bölüm İzle başlıklı bu sayfadan 1. Bölümü takılmadan tek parça izleyebilirsiniz.

Adı Mutluluk 1. Bölüm Tek Parça Fragman 1080p İzle


GÜNEŞİN KIZLARI 1. BÖLÜM İZLE

Güneşin Kızları 1. Bölüm İzle

gunesin-kizlari

Kanal D ekranlarında, yapımı Süreç Film tarafından yapılan, yönetmenlik koltuğunda Sadullah Celen'in bulunduğu, senaryosunu Deniz Dargı ve Cenk Boğatur'un yazdığı; oyuncu kadrosunda, Emre Kınay, Evrim Alasya, Tolga Sarıtaş, Burcu Özberk, Berk Atan, Hande Erçel, Miray Akay, Meltem Gülenç, Funda İlhan, Teoman Kumbaracıbaşı, Süreyya Güzel, İrem Helvacıoğlu, Sarpcan Köroğlu, Kanat Heparı, Sarper Arda'nın yer aldığı taptaze dizisi "Güneşin Kızları", Haziran ayında izleyici ile buluştu. Güneşin Kızları 1. Bölüm İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 1. bölümü izleyebilirsiniz. Ayrıca Güneşin Kızları dizisinin diğer bölümlerini de sitemizden izleyebilirsiniz.

İşte Güneşin Kızları 1. Bölüm  Haziran Fragman İzle



YAZIN ÖYKÜSÜ 1. BÖLÜM İZLE

Yazın Öyküsü 1. Bölüm İzle



yazin-oykusu

Kanal D ekranlarında seyirciyle buluşan ve tv reytinglerinde devlere rakip olabilecek yeni dizi Yazın Öyküsü yayınlandı. Yazın Öyküsü , yazlık bir dizi olarak yayınlandı. Yazın Öyküsü ile Kanal D rekabet ortamını hararetleştirdi.İşte Kanal D ekranlarında yayınlanan ve yazın evlerimizde aile ortamında rahatlıkla izleyebileceğimiz Yazın Öyküsü 1. Bölüm İzleyebilirsiniz.


MEDCEZİR 75. BÖLÜM 29 MAYIS İZLE

Medcezir 75. Bölüm 29 Mayıs İzle


Star Tv ekranlarında yayınlanan gerek dizi oyuncuları ile gerek senaryosu ve işlediği konu ile izleyenleri kendine bağlayan, televizyon reytingleri zorlayan Medcezir 75. Bölüm 29 Mayıs tarihinde yayınlandı. Medcezir 75. Bölüm 29 Mayıs İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan 75. Bölümü tek parça ve 720p , 1080p kalitelerde izleme olanağına sahipsiniz. 

Medcezir 75. Bölüm Tek Parça İzle

MEDCEZİR 73. BÖLÜM 15 MAYIS 2015 İZLE

Medcezir 73. Bölüm 15 Mayıs 2015 İzle



Star Tv ekranlarında her cuma saat 20.00'da ekranlara gelen ve genç kuşağın fenomeni haline gelen , yayınlandığı cuma akşamları reytingleri alt üst eden Medcezir dizisinin 73. Bölümü 15 Mayıs cuma günü yayınlandı. Medcezir 73. Bölüm 15 Mayıs 2015 İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan hiç takılmadan Medcezir 73. Bölüm 15 Mayıs izleme imkanına sahipsiniz.

Medcezir 73. Bölüm 15 Mayıs Tek Parça İzle


AŞKIN BEDELİ 384. BÖLÜM 4 HAZİRAN İZLE

Aşkın Bedeli 384. bölüm 4 Haziran İzle



Star Tv ekranlarında her perşembe günü yayınlanan ve ekranların fenomeni haline gelen Aşkın Bedeli oyuncuları ve senaryosuyla yıllardır ekranlarda. Bu haftaki bölümünde de akıl almaz olayların yaşandığı Aşkın Bedeli dizisi yine heyecan dolu sahneleri gösterdi seyircilerine.
Aşkın Bedeli 384. Bölüm 4 Haziran İzle başlıklı bu sayfamızdan Aşkın Bedeli 384. Bölümü tek parça ve 720p , 1080p kalitede izleme imkanına sahip olacaksınız.

İşte Aşkın Bedeli 384. Bölüm 4 Haziran İzle

AŞKIN BEDELİ 382. BÖLÜM 21 MAYIS İZLE

Aşkın Bedeli 382. Bölüm 21 Mayıs İzle





Star Tv ekranlarında her perşembe günü yayınlanan artık fenomen haline gelen dizisi Aşkın Bedeli 382. Bölüm 21 Mayıs İzle başlıklı bu sayfamızdan sizler için yayınladık. Aşkın Bedeli 382. Bölüm 21 Mayıs İzle, Aşkın Bedeli 21 Mayıs izle, Aşkın Bedeli Son Bölüm İzle

Aşkın Bedeli 382. bölüm 21 Mayıs Tek Parça İzle


FİLİNTA 23. BÖLÜM 26 MAYIS İZLE

Filinta 23. Bölüm 26 Mayıs İzle



Trt ekranlarında her salı saat 20.00'da yayınlanan ,yayınlandığı günlerde reytingleri alt üst eden ,gerek dizi oyuncuları gerekse senaryosu ile gerilim ve heyecan dolu TRT Dizisi Filinta'nın bu hafta 26 Mayıs'ta 23. Bölümü yayınlandı. Filinta 23. Bölüm 26 Mayıs İzle başlıklı açtığımız bu sayfada 23. Bölümü tek parça ve 720p , 1080p kalitede izleme imkanına sahip olacaksınız.

İşte Filinta 23. Bölüm 26 Mayıs İzle, Filinta 23. bölüm Tek Parça İzle

Filinta 23. Bölüm Fragmanı İzle


FİLİNTA 22. BÖLÜM 19 MAYIS İZLE

Filinta 22. Bölüm 19 Mayıs İzle



Trt ekranlarında her salı saat 20.00'da yayınlanan ve bir Osmanlı polisiyesini konu alan büyük sermayelerle sahnelenen ve yayınlandığı ilk günden beri tv reytinglerinde ciddi bir başarıya imza atan Filinta dizisinin 19 Mayıs günü 22. Bölümü yayınlandı.Filinta 22. Bölüm 19 Mayıs İzle başlıklı bu sayfamızdan 22. Bölümü 720p , 1080p izleme imkanına sahip olacaksınız.

İşte Filinta 22. Bölüm 19 Mayıs İzle, Filinta 22. Bölüm tek parça izle

KARAGÜL 85. BÖLÜM 22 MAYIS İZLE

Karagül 85. Bölüm 22 Mayıs İzle




Fox Tv ekranlarında yayınlandığı günden beri reyting rekorlarını belirleyen dizi olan Karagül 85. Bölümü 22 Mayıs tarihinde yayınlandı.Karagül 85. Bölüm 22 Mayıs İzle başlıklı açtığımız bu sayfadan Karagül'ün 85. Bölümünü izleme imkanına sahipsiniz. Yine heyecan dolu olayların yaşandığı Karagül dizisinde izleyicileri 29 Mayıs tarihinde yayınlanacak olan 86. Bölümü merakla bekletecek gibi görünüyor.

İşte Karagül Dizisi 85. Bölüm 22 Mayıs İzle


Karagül 85. Bölüm 22 Mayıs Fragmanı İzle



Karagül 85. Bölüm 22 Mayıs Tek Parça İzle


KARAGÜL 84. BÖLÜM 15 MAYIS İZLE

Karagül 84. Bölüm 15 Mayıs İzle


Fox Tv ekranlarında yayınlanan ve yayınlandığı 2. veya 3. haftadan itibaren Cuma günleri reytinglerde daima 1. olan gerek dizi oyuncuları kadrosu ile gerekse çatlayan ve çıkarlar üzerine kurulu aile yapısının anlatıldığı senaryosu ile dikkatleri çekmeye devam ediyor. Karagül 84. Bölüm 15 Mayıs İzle başlıklı bu sayfamızdan eğer 15 Mayıs tarihli 84. Bölümü kaçırdıysanız tek parça izleme imkanına sahip olacaksınız.

İşte Fox Tv'de yayınlanan Karagül 84. Bölüm 15 Mayıs İzle




Fair Play 2014 TR Altyazılı İzle


Açıklama:
1980'li yıllarda geçen hikayede Anna, ülkesi Çekoslavakya'da milli takıma yükselme başarısı gösteren bir atlettir. Olimpiyat oyunlarına katılacak olan Anna'ya farkında olmadan anabolik steroidler takviye edilir ve böylece vücudu çok daha yüksek bir enerjiye sahip olur. Çok iyi bir performans yakalayan Anna, antrenmanlarda yaşadığı bir problemden ötürü doktora gidince vücuduna takviye edilen steroidlerden haberdar olur ve anında bırakır. Bu durumu herkese söyler ve ısrarlara rağmen yeniden almayı kabul etmeyen Anna, küçük bir salon turnuvasında sonuncu olunca annesi ve antrenörleri Anna'ya yeniden steroid uygulama kararı alırlar..

Ölümcül Sistem Debug 2014 TR Dublaj İzle



Açıklama:

Herpsi birbirinden yetenekli altı bilgisayar korsanı özel ve tehlikeli bir görev için seçilir. Nasa'ya bağlı uzay yük gemisinde yapay zeka sistemiyle çalışacak olan gençleri çok tehlikeli anlar beklemektedir. David Hewlett'in yapım ve yönetmenliğindeki 2014 yapımı filme yorumlarınızı bekler iyi seyirler dileriz..

Sülün Katilleri TR Dublaj İzle


Açıklama:

The Absent One ismiylede bilinen 2014 Danimarka yapımı filmde bir katilin haince yaptığı plan ve işlediği vahşi cinayeti birilerinin üzerine yıkmaya çalışması anlatılıyor. Özel bir lisede ikiz kardeşleri katleden katil ilginç bir plan yaparak işlediği cinayeti bir üst sınıflara yıkmaya çalışır. Ancak hesapta olmayan bir durum bütün planları mahvedecektir..


Yedinci Oğul TR Dublaj İzle


Açıklama:

Yedi evlattan sonuncusu olan Gregory, civarındaki tüm kötülükleri alt etmiş ve halkını yıllarca korumuştur. Ancak artık yaşlandığının farkına varmış ve yerine birisinin geçmesi gerektiğini düşünmüştür. Bunun için en uygun kişi gördüğü Spook'u çırak olarak yetiştirmeye başlar ve onu bir takım sınavlara sokacaktır. İlk sınavı ise sonu çok tehlikeli bir görevdir..


Jüpiter Yükseliyor 2015 İzle


Açıklama:

Bildiğimiz Dünya, çok farklı bir hale bürünmüştür. İnsanların en alt kademeyi oluşturduğu bu evrenin ise bir sahibi vardır. O'da kraliçe Kalique'dir. İşte kurulu bir düzene geçen Dünya'da bir hizmetçi olarak çalışan genç kız suikastin hedefi olur. Fakat tezlere göre bu kız evrenin hakimi olan kraliçenin sonunu getirecektir. Kraliçe ise buna fırsat vermemek için elinden gelen tüm kötülükleri yapar..


Müzede Bir Gece 3:Lahitteki Sır TR Dublaj İzle


Açıklama:

Larry Dally Londra'ya doğru yol alır. Bu sefer yapması gereken çok daha zor bir iştir. Yok olmak üzere olan bir tablet ve dolayısıyla bir sihrin tarih olmasını engellemeye çalışacaktır. Ayrıca tabletin yok olması demek müzeninde tehlike altına girmesi anlamına gelmektedir.

Hızlı ve Öfkeli 7 Tek Parça Full İzle


Açıklama:

Hızlı ve öfkelide işler tersine mi dönüyor.. Owen Shaw'ı bitirmek için yarım eden Dominic Toretto ve arkadaşları bu hedefte kısmen başarılı olmuşlardır. Ancak hesapta olmayan bir şey karşılarına çıkar. Owen Shaw'ın kardeşi Ian Shaw (Jason Statham) sonuna kadar intikam ateşiyle dolmuş ve takımın peşine düşmüştür.. GElmiş geçmiş en çok izlenen aksiyon serisi yine yıldızlardan geçilmiyor. Vin Diesel, Paul Walker, Dwayne Johnson, Jason Statham'ın yanı sıra Michelle Rodriguez, Kurt Russell, Luke Evans gibi isimlerde filmde önemli rollerde yer alıyor.


Bataklık TR Dublaj İzle


Açıklama :
Bataklık yakınlarından ürkütücü olaylar gerçekleşirken, ölümlerin genelde genç kadınlardan olduğu farkedilir. Seri katil kurbanlarını genç kadınlardan seçmekte ve her geçen gün dahada acımasızlaşmaktayken biribiriyle sürekli ters düşen iki dedektif bu zıtlaşmayı bir kenara bırakır ve el birliğiyle birbirlerinin eksik yönlerini tamamlayarak katilin peşine düşerler..

Takip 3: Son Karşılaşma TR Dublaj İzle


Açıklama:
Artık ailesinin ve en önemlisi kızının güvenliğini sağlayıp rahatlayan Bryan Mills karısıyla problemlerini çözmeye çalışmaktadır. Fakat yakın çevrede gerçekleşen bir cinayet yavaş yavaş Bryan'ın üzerine yıkılmaya çalışmakta ve işinin ehli bir dedektif bu işin peşine düşmektedir. Başına kalmak üzere olan bu cinayetten kurtulmak için harekete geçen Bryan işin içinde son derece tehlikeli oyunların olduğunu ve hatta bunların kızı Kim ile bağlantısının olduğunu farkeder..



Yatak Dersleri 2014 TR Dublaj İzle


Açıklama: 
Emma Dorian (Laurence Arné) hayatın her dalında başarılı olabilen, kendisine çok güvenen başarılı bir kadındır. Ancak buna rağmen onunda başarılı olamadığı bir alan vardır. Tüm denemelerine rağmen yatakta bir türlü başarılı olamayan Emma, bunun planlarla başarılı olamayacağını en sounda anlayacaktır..

Beş Şehir 2010 Yerli Film İzle


Açıklama:
Kaderleri birbirine çok benzeyen iki adam ve iki kadının yaşadıkları konu alarak sinemaya aktarılmış Beş Şehir Filminde İstanbul'a polis olarak yeni tayin olan Aydın ve hukuk öğrencisi Şevket'in aşık oluşu ve karşılıksız aşkları filmde anlatılıyor. Daha çok dramatik yönüüyle dikkat çeken Beş Şehir Filmine yorumlarınızı bekliyoruz..

PeeKay TR 2014 Altyazılı izle


Filmin Bilgileri: P.K. bi şehirdeki yabancının düşünceler komedisidir. P.K.(Aamir Khan) Daha önce kimsenin sormadığı sorular sorar. Bunlar masum, çocuk gibi sorulardır ama cevapları enteresandır.P.K.’in masum gözlerini gören insanlar kendi monoton hayatlarını gözden geçirirler.P.K.’in sadık arkadaşları ve dostları olur. Kırık kalpleri düzeltir öfkeleri dindirir. P.K.’in çocuksu merakı kendisi ve milyonlarca insan için manevi bir yolculuğa dönüşür.Film karmaşık felsefelerin iddialı ve benzersiz yönlerini orijinal bi şekilde ortaya koyuyor. Ayrıca basit, kahkaha dolu, insani bir aşk masalı da süregidiyor. Sonuç olarak ayrı dünyalardan gelen yabancılar arasında dostluk destanı işlenmiş diyebiliriz
Orjinal Adı: “PK 2014”
Sitemizdeki Adı: PK 2014 Türkçe Altyazılı izle
Yapımcı Ülkesi (Country): ABD
Yapım Yılı ve Gösterim Tarihi: 2014 – 19 Aralık 2014 (Hindistan)
Türü: Komedi , Dram , Fantastik
Yönetmen: Rajkumar Hirani
Senaristler: Rajkumar Hirani
Oyuncu Kadrosu: Aamir Khan, Anushka Sharma, Sanjay Dutt
Süresi: 153 dk
IMDB Puanı: 8,7
Sinemalar Değerlendirmesi: 7,8




6 Süper Kahraman 2014 İzle


Filmin bilgisi ve Konusu: Mizah dolu bir komedi animasyon filmi olan yapımda Hiro bir robot olmasına rağmen tam bir dahidir. Ve beraberinde kendisi gibi çılgın olan Gogo , Wasabi No Ginger , Honey Lemon ve fanatik birisi olan Fred’in çıkacakları macera dolu yolculuğu konu alıyor.
Orjinal Adı: “Big Hero 6”
Sitemizdeki Adı: 6 Süper Kahraman izle – Big Hero 6
Yapımcı Ülkesi (Country): ABD
Yapım Yılı ve Gösterim Tarihi: 2014 – 16 Ocak 2015 (Türkiye)
Türü: Animasyon, Aksiyon, Macera, Komedi, Aile, Bilim-Kurgu
Yönetmen: Don Hall, Chris Williams
Senarist: Jordan Roberts
Başrollerde: Ryan Potter, Scott Adsit, Jamie Chung
Süresi: 144 dakika
IMDB Puanı: 8.2
Sinemalar Değerlendirmesi: 8.9


Hobbit 3 Beş Ordunun Savaşı 2014 Türkçe Dublaj izle




Filmin bilgisi ve Konusu: Hobbit Beş Ordunun Savaşı filmi serinin son filmi olarak karşımıza gelirken Bilbo ve Cüceler büyük Erebor hazinesine ulaşabilmek için yine macera dolu yolculuğa çıkacaklar. Fakat Orklar tüm gücüyle birlikte Lonely Mountaine saldırı düzenleyecekler.Orjinal Adı: “The Hobbit: The Battle of The Five Armies”Sitemizdeki Adı: Hobbit Beş Ordunun Savaşı Türkçe Dublaj izleYapımcı Ülkesi (Country): ABDYapım Yılı ve Gösterim Tarihi: 2014 – 17 Aralık 2014 (Türkiye)Türü: Fantastik , MaceraYönetmen: Peter JacksonSenarist: Fran WalshBaşrollerde: Ian McKellen, Martin Freeman, Richard ArmitageSüresi: 144 dakikaIMDB Puanı: 7.8
Sinemalar Değerlendirmesi: 8.9

Not: Arkadaşlar ses kayması vardır.Yeni rip çıkınca yenilenecektir.filmi indirp gom player den felan 20 sn ileri geri alıp izleyebilirsnz.



 

Kategori Seç

Blogger tarafından desteklenmektedir.

Arsiv

Kategoriler

1998 2008 2010 Filmleri 2011 2013 2013 Filmleri 2014 Filmleri 2015 2015 Filmleri 2016 adı mutluluk adı mutluluk 1. bölüm tek parça izle adı mutluluk 2. bölüm izle adı mutluluk oyuncuları adi mutluluk Affedilmeyen İzle Aile Akbaba İzle Aksiyon Ali Babanın Oğlu İzle Altın İnci Efsanesi İzle Animasyon Apachen İzle Asiler Ülkesi İzle ask yeniden son bolum izle aşk yeniden aşk yeniden 17. bölüm tek parça izle aşkın bedeli aşkın bedeli 21 mayıs izle aşkın bedeli 382. bölüm izle aşkın bedeli 384. bölüm izle aşkın bedeli 4 haziran izle aşkın bedeli son bölüm izle Ateşte Yürüyenler İzle Better Call Saul 2. Sezon Bilim Kurgu Bir At Bir Tabanca İzle Biyografi Black Mirror Branningan İzle Brother Outlaw İzle Buffalo Soldiers İzle Canciğer Kardeşler Sahnede İzle Cennet Kanyonu izle Cennet Ülke İzle Charles Chaplin Clint Eastwood Çatlak Profesör İzle Çingene İzle Daredevil Daredevil 1. Sezon Daredevil 2. Sezon Dersu Uzala İzle Destry Rides Again İzle diriliş ertugrul 25. bölüm 10 haziran izle diriliş ertuğrul diriliş ertuğrul 25. bölüm izle dizi izle Double Indemnity İzle Dram Elvis Presley Elvis Presley Filmleri İzle Eski Diziler fabrika kızı fabrika kızı 1. bölüm fabrika kızı 1. bölüm tek parça full hd izle fabrika kızı 2. bölüm izle fabrika kızı son bölüm izle Fantastik filinta filinta 22. bölüm tek parça izle filinta 22.bölüm 19 mayıs izle filinta 23. bölüm izle filinta 26 mayıs 23. bölüm tek parça izle fox tv dizileri Genç Ve Masum İzle Generation Kill Gerilim Gizemli Gönüllü Katil İzle Gun the Man Down İzle gunesin kizlari güneşin kızları güneşin kızları 1. bölüm fragman izle güneşin kızları 1. bölüm izle güneşin kızları 2. bölüm izle güneşin kızları son bölüm izle Hazreti Lut'un Gazabı İzle HD Filmler In Harm's Way İzle John Wayne kanal d dizileri Kanun Peşinde İzle Kanunsuz Josey Wales izle kapışma kapışma 1. bölüm izle kapışma 2. bölüm izle kapışma başvuru kapışma ihbar kapışma izle kapışma show tv izle karagül karagül 84. bölüm 15 mayıs izle karagül 85. bölüm 22 mayıs izle karagül son bölüm izle Kırık Yıldız Western Film İzle Killjoys 2. Sezon Klasik Amerikan Filmleri İzle Komedi Konvoy İzle Korku Kovboy Filmi İzle Kovboy Filmleri İzle Lee Van Cleef Louis de Funès Macera MacGyver İzle Man Of La Mancha İzle medcezir medcezir 15 mayıs izle medcezir 73. bölüm izle medcezir 75. bölüm 29 mayıs izle medcezir 75. bölüm tek parça izle medcezir son bölüm izle milat milat 10. bölüm 12 haziran izle milat 11. bölüm izle milat 12. bölüm milat 13. bölüm milat 29 mayıs izle milat 5 haziran 9. bölüm izle milat 9. bölüm izle milat izle milat son bölüm izle Montana İzle Mr. Robot 2. Sezon Narcos Narcos 1. Sezon ne münasebet ne münasebet 1. bölüm fragmanı ne münasebet 1. bölüm izle ne münasebet dizi oyuncuları One Of Us Ormanın Kitabı İzle Ölüm İz Sürer İzle Ölümün Sesi İzle Polisiye poyraz karayel poyraz karayel 23. bölüm izle poyraz karayel final bölümü izle poyraz karayel izle Rastgele Film İzle Rocky Mountain İzle Roots Rosemary'nin Bebegi İzle Savaş Silver Surfer Silver Surfer 1. Sezon slayt Son of Zorn Son Of Zorn 1. Sezon spor Stranger Things Stranger Things 1. Sezon Suç Süper Jandarma Eğlenceli Günler İzle Şato Krull İzle Şehir Işıkları İzle taken 3 tr dublaj izle Tarih The African Queen İzle The Brave and The Evil İzle The Curse Of The Werewolf İzle The Good Guys and the Bad Guys İzle The Good Wife The Good Wife 1. Sezon The Night Of Türkçe Altyazılı Türkçe Altyazi Türkçe Dublaj Unutulmaz Filmler Vengeance Of a Snow Girl İzle Victoria Vikings Vikings 1. Sezon Vikings 2. Sezon Western Film izle Western Filmler Yabancı yazın öyküsü yazın öyküsü 1. bölüm yazın öyküsü kanal d Yeni Tek Kollu Kahraman İzle Yerli

Sponsor

Test Footer 2

Popüler Konular

Labels

Template Information

Partners

Post of the week

Copyright 2010 Yabancı Diziler Editing by Psikopus | Blogger Blog | Her hakkı saklıdır..
sinepopcorn.blogspot.com adlı sitemizde bulunan film, videolar, film fragmanları ve diğer tüm videolar çeşitli paylaşım ortamlarında da bulunmaktadır. Sitemiz sadece youtube.com, video.google.com, yahoo.com vb. sitelerde eklenmiş ve paylaşıma açılmış videoları yayınlamaktadır. Server'ımıza kesinlikle yükleme yapılmamaktadır. Bu yüzden filmadresin.blogspot.com sitesi hiç bir yasal hükümlülüğe tabi tutulamaz. İstenildiği takdirde hak sahipleri videoların kaldırılması talebinde bulunubilirler.